Бойовики «зачищають» Комінтернове - штаб АТО

Бойовики «зачищають» Комінтернове - штаб АТО

Відео
Укрінформ
Бойовики заборонили жителям захопленого Комінтернового виходити зі своїх будинків, та проводять там «зачистку».

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив прес-офіцер сектору «М» Олександр Кіндсфатер.

«За оперативною інформацією бойовики розійшлися по населеному пункту. Місцевим жителям заборонено виходити зі своїх будинків. Проводиться зачистка населеного пункту. Бойовики ведуть себе вкрай агресивно, оглядають будинки, влаштовують допит жителям. Ведуть себе зухвало з провокаційними цілями», - сказав він.

Кіндсфатер додав, що бойовики не пропускають представників місії ОБСЄ, які робили кілька спроб проїхати.

Він також розповів про бій між бойовиками, які зайняли Комінтерново, з підрозділом сил АТО, розташованим в районі населеного пункту Талаківка.

«З району Комінтернове висунулася озброєна група бойовиків в кількості 10 чоловік і почала обстрілювати лівий фланг опорного пункту підрозділу. У зв'язку з прямою загрозою для життя військовослужбовців, була дана команда на вогонь у відповідь. Після цього противник відійшов на свої позиції. У нас постраждалих немає, втрат немає», - зазначив він.

Тим часом самі терористи заявили, що Комінтернове – «вдала позиція для наступу на Маріуполь». Про це йдеться у повідомленні на одному з сайтів бойовиків.

За їхніми словами, місцеві жителі самі попросили, аби ті захопили селище, і вже найближчим часом «вони відчують всі блага «ДНР».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-