Для евакуації із зони вибухів під Калинівкою створили 5 пунктів збору

Для евакуації із зони вибухів під Калинівкою створили 5 пунктів збору

Укрінформ
Через вибухи на військових складах на Вінниччині евакуюють жителів м. Калинівка та сіл Сальник і Павлівка Калинівського району, для організованої евакуації створили п’ять пунктів збору.

Про це йдеться у зверненні керівництва Вінницької обласної державної адміністрації до населення регіону.

«В області склалась надзвичайна ситуація у зв’язку із пожежею на військових складах поблизу Калинівки. Ситуація контролюється службою надзвичайних ситуацій, правоохоронними органами, військовими та обласною державною адміністрацією. Евакуація населення здійснюється організовано з населених пунктів: м. Калинівка, с. Сальник, с. Павлівка», - йдеться у зверненні.

Читайте також: Мер Вінниці обіцяє допомогу евакуйованим з-під Калинівки

Наразі оголошено про п’ять пунктів збору евакуйованих, - два у м. Калинівка – місцеві технологічний технікум та районний будинок культури, сільський будинок культури в с. Сальник, а також школа і клуб у с. Павлівка.

Мешканців зазначених населених пунктів  просять організовано прибути до пунктів збору і до прибуття автобусів знаходитись в укритті. Решті жителів Вінниччини рекомендують не виходити з будинків та не виїжджати.

Читайте також: Над місцем вибухів на Вінничині закрили повітряний простір

Обласна влада запевняє, що наразі всі медичні заклади забезпечені усім необхідним для надання допомоги ймовірним потерпілим від вибухів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-