Їдальню готелю на Львівщині, де отруїлися туристи, закрили
Про це повідомили в обласному управлінні Держспоживслужби.
«В ході перевірки їдальні готелю виявлені порушення: санітарний стан приміщень їдальні незадовільний, не дотримуються правила миття столового посуду, працівниками їдальні не пройдені профілактичні медичні огляди та гігієнічна підготовка, прибиральний інвентар не маркований, кількість його недостатня. ПП Сохнич В.Ф, якому належать готель та їдальня, наданий припис щодо усунення виявлених порушень. Винесено рішення про тимчасове припинення виробництва та обігу харчових продуктів в їдальні готелю «Валентина», – зазначили у Держпродспоживслужбі.
За інформацією, фахівцями Дрогобицького міжміського відділу ДУ «Львівський ОЛЦ МОЗ України» для проведення відповідних лабораторних досліджень було відібрано 3 проби харчових продуктів, проби питної води, 20 змивів з об’єктів довкілля, обстежено працівників харчоблоку.
Ситуація перебуває на контролі Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області.
Як повідомляв Укрінформ, 24 квітня до інфекційного відділення Бориславської центральної міської лікарні із попереднім діагнозом «гостра кишкова інфекція» госпіталізували чотирьох людей, які харчувалися в готелі у селищі Східниця. Ще одна особа із симптомами захворювання від госпіталізації відмовилась.