На Львівщині зіткнулися два мікроавтобуси: є загиблий, ще 9 постраждали

На Львівщині зіткнулися два мікроавтобуси: є загиблий, ще 9 постраждали

Фото
Укрінформ
Під час зіткнення двох мікроавтобусів на Львівщині загинула людина, ще дев'ятеро постраждали.

Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

«ДТП сталась сьогодні, 14 червня, близько 3.40 на трасі Київ-Чоп неподалік села Дуб'є Бродівського району. Відбулось лобове зіткнення двох мікроавтобусів - «Мерседес Спринтер», яким керував 46-річний мешканець Київської області, та «Івеко», за кермом якого перебував 22-річний львів'янин», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на момент зіткнення в «Івеко», окрім водія, перебував один пасажир, а у «Мерседесі» - водій та восьмеро пасажирів - 24-річний житель Харкова, шестеро киян віком від 21 до 28 років та 36-річний сумчанин. Унаслідок зіткнення загинув пасажир «Івеко»; 30-річний водій мікроавтобуса отримав перелом стегна.

Читайте також: Смертельна ДТП у Миколаєві: суд не знайшов доказів того, що п'яний водій був за кермом

Уточнюється, що пасажири «Мерседеса» отримали тілесні ушкодження - перелом ребер, закриті черепно-мозкові травми, забої, тупі травми та інші. До лікарні доставлено дев'ятеро осіб (водій «Івеко» та восьмеро пасажирів «Мерседес»), їх діагнози уточнюються.

Наразі на місці ДТП працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-