На Вінниччині зіткнулися автобуси, четверо постраждалих

На Вінниччині зіткнулися автобуси, четверо постраждалих

Фото
Укрінформ
Вінницька поліція встановлює обставини ДТП за участі мікроавтобуса Ford Transit та автобуса міжнародного сполучення Одеса-Бари у Літинському районі, під час якої травмувалися чотири людини.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

"За попередньою інформацією, 28-річний водій мікроавтобуса Ford Transit не впорався з керуванням, в результаті чого транспортний засіб розвернуло декілька разів та винесло на зустрічну смугу, де відбулося зіткнення з автобусом Van Hool міжнарожного сполучення Одеса-Бари. Внаслідок удару автобус відкинуло у паркан одного із дворів населеного пункту. З травмами різного ступеня тяжкості троє пасажирів мікроавтобуса, мешканці Літинського району, госпіталізовані до лікарні. Ще один з пасажирів транспортного засобу після отримання медичної допомоги від госпіталізації відмовився", - йдеться у повідомленні.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 24 грудня близько восьмої ранку у с.Лукашівка.

Читайте також: У Новомосковську ВАЗ влетів у Mitsubishi, є загиблий

Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-