У ДТП на Львівщині загинув 11-річний хлопчик, якого п'яний батько посадив за кермо

У ДТП на Львівщині загинув 11-річний хлопчик, якого п'яний батько посадив за кермо

Укрінформ
На Львівщині в ДТП загинув 11-річний хлопчик, який керував BMW. Окрім хлопчика у салоні автомобіля були його батько та власник транспортного засобу, обидва - у нетверезому стані.

Про це у Фейсбуці повідомляє поліція Львівської області, передає Укрінформ.

Зазначається, що дорожньо-транспортна пригода сталась 1 липня близько опівночі у селі Рясне-Руське Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, 11-річний житель Львова не впорався з керуванням автомобілем BMW, внаслідок чого автомобіль з’їхав з проїзної частини у кювет. Від отриманих травм хлопчик помер на місці події.

Читайте також: Цього року поліція впіймала вже понад 29 тисяч нетверезих за кермом

"Керувати транспортним засобом дитині дозволив батько – 35-річний мешканець села Рясне-Руське, який також був в автомобілі. Окрім того, у салоні BMW перебував власник, мешканець того ж села, віком 23 роки. Обидва дорослих були у нетверезому стані, під час ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені у лікарню", - уточнили в поліції.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-