На Полтавщині завершили модернізацію дитсадка у Лохвиці

На Полтавщині завершили модернізацію дитсадка у Лохвиці

Відео
Укрінформ
У межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» проведено реконструкцію основної будівлі дитячого садка «Теремок» у місті Лохвиця.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба ПОДА, з посиланням на голову Полтавської облдержадміністрації Олега Синєгубова.

«Діти мають отримувати якісні освітні послуги в комфортних умовах. Саме тому в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» постійно проводимо модернізацію навчальних закладів області. Завершено реконструкцію основної будівлі дитячого садка «Теремок» у місті Лохвиця. Тут замінили вікна й двері та збудували модульну котельню. Два високоефективних твердопаливних котли працюють на альтернативному виді палива – пелетах», – розповів Синєгубов.

Читайте також: У селі на Буковині запрацювала нова школа на 650 місць

Також виконано додаткові роботи – мощення навколо будівлі з тротуарної плитки, ремонт бетонних ґанків. Головний вхід у заклад облаштовано пандусом, виконані роботи по встановленню системи блискавкозахисту будівлі.

Читайте також: На Прикарпатті відкрили корпус ліцею, зведений за програмою «Велике будівництво»

Цього року в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво» на Полтавщині проводиться реконструкція шести шкіл і трьох дошкільних закладів. Уже завершені роботи в Лубенському ДНЗ №9 «Берізка».

Як повідомлялося, програма Президента «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цьогоріч за програмою буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-