На Буковині вперше за 30 років почали ремонтувати дорогу до КПП «Красноїльськ»

На Буковині вперше за 30 років почали ремонтувати дорогу до КПП «Красноїльськ»

Велике будівництво
Укрінформ
У Чернівецькій області розпочали ремонтувати 29 кілометрів дороги до контрольно-пропускного пункту "Красноїльськ", яку не оновлювали вже 30 років.

Про це у Фейсбуці повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області, передає Укрінформ.

"Уперше за 30 років відновлюємо дорогу до кордону з Румунією. Розпочинаємо поточний середній ремонт автомобільної дороги Т-26-08 Сторожинець – КПП «Красноїльськ. У рамках президентської програми "Велике будівництво" відновимо 29 кілометрів автошляху", - йдеться у повідомленні.

Наразі велика дорожня техніка вже працює на виїзді міста Сторожинець. Дорожники почали фрезерувати старе зношене покриття.

Читайте також: На Миколаївщині стартує ремонт дороги на «Миколаївській Рів’єрі»

Як зазначають у Службі автодоріг області, проєктом ремонту планують зняти зношене покриття, ​підсилити основи автодороги, ​влаштувати водовідведення з проїзної частини, відремонтувати існуючі мости та водопропускні труби, укріпити узбіччя, ​влаштувати два шари асфальтобетону, ​встановити елементи безпеки руху, ​нанести розмітку.

Рух транспортних засобів на цій ділянці дороги здійснюється у реверсивному режимі.

Автодорога Т-26-08 сполучає чотири населені пункти: місто Сторожинець, села Буденець, Чудей та смт. Красноїльськ. Фінішна точка - українсько-румунський кордон, КПП «Красноїльськ».

Читайте також: На Львівщині за кошти польського кредиту завершили капремонт дороги Яворів - Грушів

У липні цього року голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук на своїй сторінці у Фейсбуці анонсував уже найближчим часом відновлення робіт із будівництва пункту пропуску "Красноїльськ" на кордоні з Румунією, який зводять ще з 2015 року.

Як повідомляв Укрінформ, у 2021 році по всій Україні планують відремонтувати або збудувати 6 500 км доріг і 150 мостів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-