У ліцеї на Хмельниччині відкрили сучасний спортзал - фото

У ліцеї на Хмельниччині відкрили сучасний спортзал - фото

Велике будівництво
Укрінформ
У Цвітоському ліцеї на Хмельниччині в межах програми Президента «Велике будівництво» відкрили сучасний спортзал з протирадіаційним укриттям.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Хмельницьку ОДА.

«Маємо сьогодні гарну подію – завершено будівництво спортивного залу Цвітоського ліцею з улаштуванням протирадіаційного укриття. На його будівництво освоєно 11,5 млн гривень, з яких 8,3 млн – це кошти Державного фонду регіонального розвитку», - зазначив голова ОДА Сергій Гамалій.

На Хмельниччині за програмою «Велике будівництво» в ліцеї відкрили сучасний спортзал / Фото: Хмельницька ОДА та програма «Велике будівництво»

Зазначається, що спортивний зал Цвітоського ліцею має розмір 24х20 м та висоту 7 м. Там створені належні умови для занять фізичною культурою та спортом. Сам навчальний заклад розрахований на 200 учнів.

Читайте також: На Дніпропетровщині відремонтували ліцей

Як повідомляв Укрінформ, програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, цьогоріч у межах програми буде завершено близько 300 об’єктів соцінфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-