На Рівненщині майже чверть шкіл переходять на дистанційне навчання

На Рівненщині майже чверть шкіл переходять на дистанційне навчання

Укрінформ
У Рівненській області на дистанційне навчання рекомендують перейти школам у 14 із 65 громад області.

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення у Фейсбуці пресслужби облдержадміністрації.

«На дистанційне навчання рекомендують перейти школам таких громад: Рафалівської Вараського району, Повчанської Дубенського району, Рівненської, Корецької, Великоомелянської, Дядьковицької, Зорянської, Малинської, Шпанівської, Гощанської громад Рівненського району, Рокитнівської, Березівської, Старосільської, Вирівської громад Сарненського району. Саме на цих територіях відсоток вакцинованих вчителів найменший. Тому голови громад мають негайно відреагувати на критичну ситуацію та у найкоротші терміни прийняти рішення щодо переведення таких закладів на дистанційну форму навчання", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Закарпаття переходить у «жовту» зону: частину шкіл закривають на карантин

Обласна комісія техногенно-епідемічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла таке рішення через стрімке поширення епідемії COVID-19.

"Такі рекомендації прийнято, аби захистити в першу чергу дітей», - йдеться у повідомленні.

Як повідомили кореспонденту в обласному управління охорони здоров’я, за минулу добу на Рівненщині зареєстровано 138 хворих з COVID-19.

В Україні за добу, 13 вересня, зафіксовано 3332 нові підтверджені випадки коронавірусної хвороби. Госпіталізовано 718 людей. Зареєстровано 97 летальних випадків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-