На Прикарпатті побудували ліцей

На Прикарпатті побудували ліцей

Велике будівництво
Укрінформ
У селі Вишків на Прикарпатті за програмою Президента «Велике будівництво» відкрили ліцей.

 Як передає Укрінформ, про це повідомляє голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук у Фейсбуці.

«У високогірному селі Вишків Калуського району урочисто відкрили один із об'єктів програми — сучасний ліцей із просторими класними кімнатами, спортивним залом та їдальнею... За підтримки президентської програми «Велике будівництво» і співфінансування з місцевої казни школярі та педагоги вчитимуться та викладатимуть у комфортному закладі», - розповіла Онищук.

Читайте також: На Сумщині за програмою «Велике будівництво» відновили стадіон

За її словами, камінь під будівництво школи заклали у 2003 році. Першу чергу об’єкту завершили у 2013. Цього року на завершення робіт другої черги спрямували понад 15 мільйонів гривень із усіх рівнів бюджету. Зокрема, з Державного фонду регіонального розвитку скерували більше як 13 мільйонів гривень.

На Прикарпатті за програмою «Велике будівництво» побудували ліцей / Фото: Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОДА

Як повідомляв Укрінформ, програма «Велике будівництво» започаткована Президентом України Володимиром Зеленським з метою масштабної розбудови якісної інфраструктури України. Основна задача проєкту в 2021 році — будівництво чи реконструкція 6,6 тис. км доріг, 74 шкіл, 54 дитсадків, 28 медичних закладів, понад 140 приймальних відділень та 340 медичних амбулаторій у сільській місцевості, 24 басейнів та 78 інших спортивних об’єктів та по всій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-