На Прикарпатті знайшли тіло грибника, який зник більш як місяць тому

На Прикарпатті знайшли тіло грибника, який зник більш як місяць тому

Укрінформ
На Прикарпатті, у Калуському районі, рятувальники знайшли тіло чоловіка, який пішов у ліс по гриби 31 липня і не повернувся додому.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління ДСНС в Івано-Франківській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Надійшло повідомлення від працівників поліції про те, що до них звернулася громадянка, яка повідомила, що її батько, житель с. Пацикова, Калуського району 31 липня пішов у лісову місцевість по гриби та до місця проживання не повернувся. 20 вересня о 15:00 жителем с. Пациків було знайдено тіло чоловіка в ур. Долини поблизу с. Пациків», - повідомляє обласне управління ДСНС.

Читайте також: У Львові обвалилася стіна будинку, під завалами знайшли тіло чоловіка

За їхньою інформацією, до пошукових робіт були задіяні п'ятеро гірських рятувальників, четверо працівників поліції та місцеве населення.

Читайте також: У Карпатах рятували туристку, яка травмувалась під час походу на Говерлу

Крім того, між селами Рошняте та Вільхівка Калуського району рятувальники знайшли ще одне тіло чоловіка, який пішов по гриби 18 вересня. Під час пошукової операції обстежили 165 га відкритої місцевості та ще 1000 га за допомогою квадрокоптера. До пошуків чоловіка були задіяні кінологи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-