Діденко прогнозує Україні суху погоду, багато сонця та ранкові тумани

Діденко прогнозує Україні суху погоду, багато сонця та ранкові тумани

Карта
Укрінформ
Кліматолог Наталка Діденко прогнозує Україні з понеділка аж до самих вихідних погоду без істотних опадів.

Як передає Укрінформ, про це вона пише у Фейсбук.

«З понеділка до наступних вихідних - з 27 вересня по 3 жовтня - в Україні переважатиме антициклональний характер погоди. Тобто, істотних опадів не передбачається.

Єдиний невеликий виняток: у понеділок та вівторок на північному сході України, а це Сумщина, Харківщина, Полтавщина, частина Чернігівщини та Луганщини ймовірний невеликий дощ», - прогнозує Діденко.

Читайте також: В Україну йде потепління - на вихідних прогнозують до +23°

Потім, за її словами, буде багато сонця, красивих осінніх хмар, ранкових туманів із небезпечною видимістю для водіїв, сухої погоди.

«Температура повітря не буде надто високою, протягом дня максимально передбачається в межах +13+18 градусів. Найтепліше буде на південному заході України, на Закарпатті, до +18+22 градусів», - зазначає синоптик.

Читайте також: Кліматологи прогнозують Україні теплу та посушливу осінь

Ночі очікується холодними, +4+9 градусів, на Півдні та на Закарпатті до +12 градусів.

«Киянам у понеділок та й протягом усього тижня атмосфера обіцяє суху погоду. Ночі передбачаються холодними, +3+6 градусів, протягом дня температура повітря коливатиметься в межах +13+15 градусів», - прогнозує фахівець.

Читайте також: У Карпатах – штормовий вітер та дощ зі снігом

 «Хто не зміг чи не встиг цими вихідними кудись поїхати чи нагулятися, не засмучуйтесь, наступними вихідними можна сміливо це зробити - радуватиме красива сонячна суха погода», - резюмує Наталка Діденко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-