Мер Запоріжжя написав заяву про звільнення

Мер Запоріжжя написав заяву про звільнення

Укрінформ
Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк написав заяву про звільнення. Причина - стан здоров’я.

Про це він заявив сьогодні під час 8-ї чергової сесії Запорізької міської ради, передає кореспондент Укрінформу.

“Я був на лікарняному, проходив обстеження. Я тричі побував на операційному столі, лікарі рекомендують мені зберегти здоров’я. Попереду ще 2 обстеження… але я маю намір піти з посади міського голови. Заява написана. Вона знаходиться на розгляді керуючого справами”, - сказав Буряк.

Він додав, що розпорядження про скликання позачергової сесії підписав. Вона призначена на сьогодні, 29 вересня, на 18:00.

“З міста їхати не збираюсь, з політики також не збираюсь йти. Партія “Єднання” продовжує розпочате, а я буду брати участь у розвитку партії і міста”, - додав Буряк.

Читайте також: У Запоріжжі розгорнули майже 900 COVID-ліжок

Також сьогодні під час сесії було прийнято ряд кадрових питань, зокрема призначено нового керуючого справами виконкому Запорізької міської ради, а також - першого заступника та заступника міського голови.

Новим керуючим справами виконкому став топ-менеджер “Метінвесту”, колишній заступник голови Запорізької ОДА Олександр Голтвенко, першим заступником мера депутати призначили колишнього начальника управління транспорту міської ради, а нині начальника управління транспорту та зв’язку ОДА Олександра Власюка, заступником міського голови став ще один виходець “Метінвесту”, маріуполець Віталій Кисіль. Їхні декларації з'явились на сайті НАЗК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-