Вибори мера Харкова: ще один кандидат-самовисуванець знявся з перегонів

Вибори мера Харкова: ще один кандидат-самовисуванець знявся з перегонів

Укрінформ
У Харкові від участі у виборах міського голови відмовився ще один кандидат-самовисуванець Олександр Кондрусик.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Суспільне.

"Заяву про відмову від участі у позачергових виборах Харківського міського голови Олександр Кондрусик подав ввечері 11 жовтня, повідомила Суспільному голова ТВК Олена Матвієнко", - йдеться у повідомленні.

Схвалити чи відхилити його заяву мають на засіданні ТВК сьогодні, 12 жовтня.

Як повідомляв Укрінформ, в понеділок, 11 жовтня, свою кандидатуру зняв також лідер "Партії пенсіонерів" Микола Кукуріка. Раніше від участі в перегонах відмовився самовисуванець Валерій Говоров.

Станом на 24.00 30 вересня було зареєстровано 13 кандидатів на посаду мера Харкова. Загалом до виборчкому подавали на реєстрацію 15 пакетів документів, але двом претендентам відмовлено через неповний пакет. Серед претендентів - секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, лідер міського осередку "Нацкорпусу" Костянтин Немічев, депутат обласної ради ("Євросолідарність") Олександр Скорик, ексмер Харкова та ексголова Харківської ОДА Михайло Добкін, висуванець від "Партії Шарія" Володимир Плетньов, ексдепутат міської ради Дмитро Маринін та інші.

Читайте також: Терехова зареєстрували кандидатом у мери Харкова

Позачергові вибори 31 жовтня відбудуться через те, що Геннадій Кернес, у жовтні 2020 р. втретє обраний мером Харкова, 17 грудня 2020 року помер від ускладнень, пов'язаних із коронавірусом

Фото: Олександр Кондрусик/Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-