Урядова група 1 листопада почне моніторити COVID-ситуацію в регіонах - Чернишов

Урядова група 1 листопада почне моніторити COVID-ситуацію в регіонах - Чернишов

Укрінформ
Представники моніторингової групи, яка перевірятиме ситуацію з реагуванням на поточні проблеми та виклики, пов’язані з пандемією COVID-19, працюватимуть у регіонах з 1 листопада.

Як передає Укрінформ із посиланням на Міністерство розвитку громад та територій, про це повідомив його очільник Олексій Чернишов.

"На минулому засіданні комісії ТЕБ та НС було прийнято рішення відновити роботу групи, яка буде моніторити ситуацію на місцях щодо оперативного розв’язання проблемних питань стосовно COVID-19. Вже 1 листопада представники групи працюватимуть у регіонах - паралельно на сході, півдні, заході та півночі", - сказав міністр.

Він додав, що моніторингова група буде здійснювати контроль на двох основних напрямах - стан медичної сфери в регіоні, організація й виконання протиепідемічних заходів.

Читайте також: Уряд відправляє в регіони моніторингову групу для розв'язання COVID-проблем

"Ми маємо торішній досвід такої роботи, тож зараз вона має бути ще ефективнішою", - наголосив Чернишов.

У відомстві уточнюють, що до складу моніторингової групи увійшли фахівці МВС, МОЗ, Мінрегіону та Держпродспоживслужби.

Як повідомлялося, 23 жовтня Держкомісія ТЕБ та НС ухвалила відновити роботу групи, яка буде моніторити ситуацію з оперативним розв’язанням на місцях проблемних питань стосовно COVID-19.

Читайте також: Іще сім областей переходять у «червону» зону з 30 жовтня

Робоча група стосовно перевірки стану виконання облдержадміністраціями та органами місцевого самоврядування завдань, визначених законами, актами Кабінету Міністрів та дорученнями Прем’єр-міністра щодо запобігання поширенню на території України COVID-19, була створена на виконання доручення Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля від 16 квітня 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-