Росія уповільнила пропуск вантажівок з України, на кордоні – черги з автівок

Росія уповільнила пропуск вантажівок з України, на кордоні – черги з автівок

Фото
Укрінформ
У Харківській області біля пункту пропуску «Гоптівка» скупчилося майже 200 автомобілів в черзі на виїзд на територію Російської Федерації.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

«Ще понад 60 вантажівок, які вже пройшли оформлення, знаходяться на території пункту пропуску та очікують дозволу на в’їзд у РФ. Періодично схожа ситуація спостерігається і перед пунктом пропуску «Бачівськ», що на Сумщині», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що на даний час біля пункту пропуску «Гоптівка» прикордонники спільно зі співробітниками Нацполіції висилають додаткові прикордонні наряди, завданням яких є унеможливлення виникнення ситуацій, що загрожують безпеці дорожнього руху та забезпечення черговості перетинання державного кордону.

Читайте також: У Польщі погодили будівництво «стіни» на кордонах з трьома країнами, серед них - Україна

У ДПСУ заявляють, що таке скупчення відбувається через повільне оформленням вантажних транспортних засобів в російських пунктах пропуску «Нєхотєєвка» та «Троєбортноє».

Так, через «Нєхотєєвку», що навпроти української «Гоптівки», росіяни пропускають до сотні вантажівок на добу. Свої дії вони аргументують технологічними схемами, хоча в минулому контролюючі органи РФ оформляли у цьому пункті по 150 і більше вантажівок на в’їзд з України.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 3 листопада в пункті пропуску «Нові Яриловичі» спостерігається скупчення легкових транспортних засобів.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-