У Луцькій лікарні реконструювали приймальне відділення

У Луцькій лікарні реконструювали приймальне відділення

Велике будівництво
Укрінформ
У Луцькій міській клінічній лікарні за програмою Президента «Велике будівництво» після реконструкції відкрили приймальне відділення екстреної медичної допомоги. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Волинська ОДА у Фейсбуці.

«Просторі коридори, палати тимчасового перебування пацієнтів й інтенсивної терапії, протишокова операційна, розділений потік пацієнтів, кабінети ендоскопії, функціональної та ультразвукової діагностики та найсучасніша техніка. Таким після реконструкції стало відділення екстреної медичної допомоги Луцької міської клінічної лікарні, яке відкрили сьогодні», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, реконструкція відділення Луцької лікарні відбулась в рамках Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Загальна кошторисна вартість будівельних робіт становить понад 34 мільйони гривень. Зокрема, з державного бюджету скерували 9,5 млн грн та 24 млн 529 тис. грн – кошти Луцького міського бюджету.

Окрім цього, з державного бюджету на відділення закуплено 64-зрізовий комп’ютерний томограф та рентген-діагностичну систему на загальну суму 23 млн 232 тис. грн Таким чином, відділення екстреної медичної допомоги Луцької міської клінічної лікарні перетворилось на сучасний та просторий заклад медичної допомоги.

Наразі медики Луцької лікарні очікують ще магнітно-резонансний томограф, який передбачений у переліку оснащення приймальних відділень невідкладної медичної допомоги.

Загалом, у Волинській області за президентською програмою «Велике будівництво» провели реконструкцію 7 приймальних відділень.

Читайте також: Зеленський побував у відремонтованому приймальному відділенні Ізмаїльської лікарні

Як повідомляв Укрінформ, у 2021 році за програмою Президента «Велике будівництво» заплановано будівництво чи реконструкція 6,6 тис. км доріг, 74 шкіл, 54 дитсадків, 28 медичних закладів, понад 140 приймальних відділеннь та 340 медичних амбулаторій у сільській місцевості, 24 басейнів та 78 інших спортивних об’єктів та по всій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-