Голова Закарпатської ОДА написав заяву про звільнення

Голова Закарпатської ОДА написав заяву про звільнення

Фото
Укрінформ
Голова Закарпатської обласної держадміністрації Анатолій Полосков написав заяву про відставку разом зі своїми заступниками.

Про це Полосков повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Зміни у житті кожного з нас неминучі. Головне - ми є і залишаємося командою і однодумцями. Тому всі разом ми написали заяви про звільнення", - повідомив Полосков, позначивши у дописі свого першого заступника Мирослава Білецького і заступників Ігоря Шинкарюка і Іштвана Петрушку.

Голова ОДА зазначив, що його команда чимало встигла зробити і реалізувати, дала старт новим потужним проєктам, які мають бути завершені протягом 2022-2023 років.

Він подякував закарпатцям, "які підтримували, надихали, раділи і критикували", і заявив про подальші плани працювати для всебічного розвитку краю.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів на засіданні 17 листопада погодив звільнення з посади голови Закарпатської обласної державної адміністрації Анатолія Полоскова.

Полосков очолив Закарпатську ОДА у грудні 2020 року, коли попереднього голову ОДА Олексія Петрова було обрано головою Закарпатської обласної ради.

15 листопада Петров пішов з посади голови облради за власною заявою.

Фото: @poloskovofficial

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-