Майора ЗСУ засудили до 8 років в’язниці за вбивство співслужбовця

Майора ЗСУ засудили до 8 років в’язниці за вбивство співслужбовця

Укрінформ
Донецький апеляційний суд засудив майора Збройних сил України до восьми років позбавлення волі за умисне вбивство співслужбовця.

Як передає Укрінформ, про це Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Об’єднаних сил повідомляє у Фейсбуці.

Суд, підтримавши позицію прокурорів Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Об’єднаних сил, скасував вирок Красноармійського міськрайонного суду Донецької області в частині призначеного військовослужбовцю покарання у виді 5 років позбавлення волі, ухваливши в цій частині новий вирок, яким визнав офіцера винним в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України) та призначив більш суворе покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

Прокурори у суді довели, що у березні 2017 року начальник відділення зв’язку штабу однієї з військових частин здійснив постріл із табельної вогнепальної зброї у голову співслужбовця.

Вирок суду набрав законної сили.

Як повідомляв Укрінформ, у грудні Донецький апеляційний суд підтримав вирок Краматорського міського суду та визнав винним підполковника СБУ за умисне вбивство цивільного громадянина, присудивши йому 12 років ув’язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-