Полтавський мер обурився включенням його в базу «Миротворця»

Полтавський мер обурився включенням його в базу «Миротворця»

Укрінформ
Міський голова Полтави Олександр Мамай заявив, що внесення його імені у перелік ворогів України на сайті "Миротворець" є спланованою провокацією з боку політичних опонентів.

Про це Мамай написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"5 грудня на сайті так званого «Миротворця» з’явилося моє прізвище. Мені було закинуте звинувачення, що я нібито посібник терористів. Брав участь в актах гуманітарної агресії проти України. Це досить серйозні звинувачення на мою скромну адресу. Одразу заявляю, що все це повне безглуздя і добре спланована провокація проти мене", - написав мер.

Він вважає, що його політичні опоненти хочуть "розкалити політичну обстановку в Полтаві, аби дестабілізувати і без того складну ситуацію", "чинити безправ’я і сіяти хаос у місті".

Свої заяви про "братовбивчу війну" на сході України мер коментувати не став, обмежившись твердженнями про те, що Україна - земля його дідів і прадідів, яку він нікому не дасть знищити.

Як повідомляв Укрінформ, 10 грудня біля Полтавської міської ради відбувся пікет активістів, які вимагали від мера вибачень за його слова в ефірі телеканалу "Наш".

9 грудня депутати "Європейської солідарності" в Полтавській міській раді оприлюднили заяву з вимогою відставки Мамая.

Полтавський голова у програмі телеканалу "Наш" заявив про те, що на території України воюють "наддержави" - США та Росія. При цьому Україна є "плацдармом", де "брат іде на брата". Він також висловив жаль, що Україна розірвала економічні відносини з країною-агресором. За ці висловлювання полтавського мера внесли до бази центру "Миротворець".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-