На Черкащині відремонтували дорогу та міст біля Тального

На Черкащині відремонтували дорогу та міст біля Тального

Велике будівництво
Укрінформ
Ділянку завдовжки 10 км на трасі Н-16 Золотоноша – Умань та відремонтований 234-метровий міст відкрили в рамках програми Президента «Велике будівництво» біля міста Тальне Черкаської області.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ремонт зроблено дуже якісно й у дуже короткі строки. Контракт було підписано в травні, а вже 15 грудня ми відкрили дорогу. І це притому, що тут були ділянки підвищеної складності з важким рельєфом, шляхопроводи і 234-метровий міст. Гарантійний термін дороги становить 5-10 років», - розповів заступник керівника Укравтодору Андрій Івко.

Траса державного значення Н-16 проходить через всю Черкащину, з’єднуючи лівобережну та правобережну частини області - загалом 208 км від Золотоноші через Черкаси, Смілу, Шполу, Звенигородку, Тальне та Умань.

Загалом цього року на Черкащині відновили близько 200 км державних доріг, відремонтували дев'ять мостів і три шляхопроводи. 

Як повідомляв Укрінформ, заступник голови Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко заявив, що цього року планують оновити 4,5 тис. км державних і 2 тис. км місцевих доріг.

Фото: ck-oda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-