У Запоріжжі зіткнулися таксі й трамвай - постраждала вагітна

У Запоріжжі зіткнулися таксі й трамвай - постраждала вагітна

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі сталася аварія за участю трамвая і таксі. Водій автівки знаходився під дією амфетаміну. Постраждала вагітна пасажирка.

Про це повідомляє ГУНП в Запорізькій області, передає Укрінформ.

“27 грудня о 18.15 годині водій таксі, керуючи автомобілем Renault Logan, рухався від проспекту Соборного в бік вулиці Святого Миколая. На перехресті з вулицею Поштова водій легковика не надав перевагу в русі трамваю та скоїв з ним зіткнення”, - повідомили в поліції.

Згідно з висновком лікаря міської лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги, вагітна пасажирка 1991 року народження отримала закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Її 10-річна донька суттєвих ушкоджень не отримала. Також за висновком медичного обстеження у водія таксі виявлений факт вживання наркотичних речовин (амфетамін).

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Фото: zp.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-