Air Ocean Airlines скасувала зимові рейси за маршрутом Київ – Чернівці

Air Ocean Airlines скасувала зимові рейси за маршрутом Київ – Чернівці

Укрінформ
Українська авіакомпанія Air Ocean Airlines скасувала всі рейси за маршрутом Київ – Чернівці – Київ на період осінньо-зимової навігації.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба авіакомпанії у Фейсбуці.

"У зв'язку з несприятливими погодними умовами, які останнім часом періодично виникають в Чернівцях і в подальшому призводять до затримки або скасування рейсів, авіакомпанією прийнято рішення призупинити польоти по даному напрямку до кінця осінньо-зимової навігації", - йдеться у повідомленні.

Запит на повернення коштів за придбані авіаквитки необхідно направити авіакомпанії, або звернутися до авторизованої агенції, де безпосередньо був придбаний авіаквиток.

Як повідомляв Укрінформ, Air Ocean Airlines отримала дозвіл на виконання рейсів з Чернівців до Києва у листопаді цього року. Авіакомпанія була заснована у вересні 2020 року і виконує регулярні та чартерні перевезення на внутрішніх маршрутах України і за її межами на літаках сімейства Ан-148, Ан-158 розробки ДП "Антонов". Свій перший рейс на літаку Ан-148 за маршрутом Київ – Миколаїв авіакомпанія виконала 30 жовтня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-