Волинська і Запорізька області виходять із «червоної» зони 30 грудня

Волинська і Запорізька області виходять із «червоної» зони 30 грудня

Укрінформ
Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 30 грудня жовтий рівень епідемічної небезпеки на території Волинської та Запорізької областей.

Як передає Укрінформ, про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов у Телеграмі.

"Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 30 грудня 2021 року жовтий рівень епідемічної небезпеки на території Волинської та Запорізької областей", - написав Немчінов.

Як повідомлялося, станом на 28 грудня в червоній зоні епідемічної небезпеки залишаються дві області - Волинська та Запорізька. Решта областей — у жовтій зоні карантину.

Із 6 грудня в Україні почали діяти нові правила карантину, згідно з якими відвідувати громадські заклади на жовтому рівні епіднебезпеки можуть лише ті, хто отримав принаймні одну дозу щеплення проти COVID-19 та має відповідний документ – жовтий COVID-сертифікат.

Для обслуговування відвідувачів та клієнтів працівникам ресторанів, готелів та спортзалів потрібно мати принаймні одне щеплення проти COVID-19. Водночас для відвідування громадських закладів можна використовувати і негативний тест, який чинний 72 години, або альтернативний документ — COVID-сертифікат про одужання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-