На Харківщині водій на смерть збив пішохода та втік

На Харківщині водій на смерть збив пішохода та втік

Укрінформ
У Харківській області правоохоронці встановлюють водія, який скоїв наїзд на пішохода та втік з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Повідомлення про подію надійшло 30 грудня близько 20:50. Поліцейські встановили особу загиблого. Це житель селища Пісочин 1980 року народження.

«Тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями, характерними при ДТП, виявлено на автошляху «Київ-Харків-Довжанський» поблизу автозаправної станції при повороті до села Рай Оленівка Харківського району», - ідеться в повідомленні.

Проводяться оперативно-розшукові заходи з метою встановлення водія та транспортного засобу, який скоїв наїзд на загиблого, а також свідків.

Слідчі за фактом події відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає від 3 до 8 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Як повідомляв Укрінформ, 13 грудня у Харківській області правоохоронці затримали водія, який на смерть збив жінку і залишив місце дорожньо-транспортної пригоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-