Усі області України – в «жовтій» карантинній зоні

Усі області України – в «жовтій» карантинній зоні

Таблиця
Укрінформ
В усіх регіонах України станом на 1 січня встановлений жовтий рівень епідемічної небезпеки.

Як передає Укрінформ, про це свідчать дані Міністерства охорони здоров'я.

Рівень захворюваності по країні становить 179 на 100 тис. населення, при визначному індикаторі 75 на 100 тис. осіб. Найвищий рівень захворюваності на коронавірусну хворобу реєструється у Києві - 426 на 100 тис. населення.

Рівень госпіталізацій по країні станом на 31 грудня - 25,9, при визначеному показнику 60 на 100 тис. населення.

Завантаженість ліжок з киснем на 31 грудня становить 21,4% при визначеному показнику в 65%.

Як повідомляв Укрінформ, Державна комісія ТЕБ та НС встановила з 00 години 00 хвилин 30 грудня 2021 року жовтий рівень епідемічної небезпеки на території Волинської та Запорізької областей.

З 6 грудня в Україні почали діяти нові правила карантину. Тепер відвідувати громадські заклади на жовтому рівні епіднебезпеки можуть лише ті, хто отримав принаймні одну дозу щеплення проти COVID-19 та має відповідний документ – «жовтий» COVID-сертифікат чи довідку 063/о.

Для обслуговування відвідувачів та клієнтів працівникам ресторанів, готелів та спортзалів потрібно мати принаймні одне щеплення проти COVID-19. Водночас для відвідування громадських закладів можна використовувати і негативний тест, який чинний 72 години, або альтернативний документ — COVID-сертифікат про одужання.

Таким чином на жовтому рівні епіднебезпеки громадські заклади не зможуть обслуговувати клієнтів, а також допускати до роботи тих, хто не має одного з перелічених документів.

За добу 31 грудня в Україні зафіксовано 5 026 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19.За весь час пандемії в Україні захворіло 3 672 675 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-