На Харківщині Skoda зіткнулася зі «швидкою», є загиблий

На Харківщині Skoda зіткнулася зі «швидкою», є загиблий

Фото
Укрінформ
У Харківській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю карети швидкої медичної допомоги загинув чоловік.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Харківської області.

"4 січня о 22:00 на 461 км автошляху "Київ–Харків–Довжанський" поблизу селища Коротич Харківської області водій автомобіля Skoda Octavia, рухаючись убік міста Люботин, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем бригади швидкої медичної допомоги", - ідеться в повідомленні.

Від отриманих травм 44-річний водій Skoda Octavia помер дорогою до лікарні. Також постраждала 49-річна молодша медична сестра.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від трьох до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув пасажир мотоцикла. За даними поліції, 4 січня близько 17:00 в селі Шупики Обухівського району 52-річний підприємець, керуючи автомобілем Dodge, допустив зіткнення з мотоциклом Mustang, який рухався в попутному напрямку.

50-річний пасажир мотоцикла отримав несумісні з життям травми та помер у кареті швидкої допомоги.

33-річний водій мотоцикла госпіталізований із травмою ноги. Водій автомобіля тілесних ушкоджень не отримав.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Фото: hk.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-