На Львівщині зіткнулися рейсовий автобус та Mazda, є постраждалі

На Львівщині зіткнулися рейсовий автобус та Mazda, є постраждалі

Фото
Укрінформ
На Львівщині внаслідок зіткнення рейсового автобуса «Еталон» та легкового автомобіля Mazda 5 постраждали семеро осіб, серед них дитина.

Як передає Укрінформ, про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

«9 січня о 09:33 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що поблизу с. Новий Став Львівського району відбулось зіткнення рейсового автобуса «Еталон» та легкового автомобіля Mazda 5», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що внаслідок зіткнення деформованими конструкціями автомобіля Mazda 5 було затиснено пасажирку та водія. Рятувальники за допомогою гідравлічного спорядження деблокували пасажирку та водія. Також на задньому сидінні легкового автомобіля Mazda 5 знаходився хлопчик, який внаслідок ДТП, за інформацією медиків, отримав легкі забійні травми та перебував в стані шоку. Потерпілих з травмами різного ступеня важкості госпіталізовано в Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги м. Львова.

За даними ДСНС, рейсовий автобус слідував за маршрутом Радехів-Львів. На момент зіткнення в автобусі перебувало 8 пасажирів. Внаслідок зіткнення травмувався водій, якого госпіталізовано в Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги Львова. Крім того, в рейсовому автобусі травми отримали 3 пасажирів, які після огляду медиків від госпіталізації відмовились.

До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди залучали 10 рятувальників та дві одиниці спецтехніки.

Обставини та причини події з’ясовують правоохоронні органи.

Фото: www.dsns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-