ДТП на Чернігівщині: мікроавтобус здійснював приватне перевезення

ДТП на Чернігівщині: мікроавтобус здійснював приватне перевезення

Укрінформ
Мікроавтобус "Renault Master", який напередодні ввечері на Чернігівщині потрапив у ДТП, не був рейсовим, а здійснював приватне перевезення.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив речник управління ДСНС у Чернігівській області Олександр Івченко.

"Мікроавтобус не був рейсовим, він здійснював приватне перевезення", - сказав він.

У пресслужбі обласної прокуратури додали, що наразі розбираються, що це був за рейс, кажуть, що це міг бути BlaBlaCar.

За попередніми даними з різних служб, на зустрічну смугу виїхав автомобіль "Toyota RAV4". Причиною цього могла стати ожеледиця, адже майже добу на Чернігівщині ішов сніг. Люди, які були в салонах обох автомобілів, зазнали травм різного ступеню тяжкості (від забоїв до переломів), але аж надто важких немає. У поліції на даний час відомо про 9 постраждалих, серед яких одна дитина. Їх доправили до лікарень Бахмача та Ніжина. Інформація уточнюється.

Як повідомляв Укрінформ, 9 січня о 21.26 біля с. Городище Батуринської територіальної громади Ніжинського району, на 113 км автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ, зіткнулися легковий автомобіль "Toyota RAV4" та мікроавтобус "Renault Master". Водіїв так затисло деформованими конструкціями понівечених автівок, що рятувальникам довелося визволяти їх за допомогою гідравлічного інструменту. Після того водіїв передали медикам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-