У Балаклії від отруєння чадним газом загинули троє людей

У Балаклії від отруєння чадним газом загинули троє людей

Оновлено
Укрінформ
У Балаклії Харківської області від отруєння чадним газом загинули троє людей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Харківській області.

Сьогодні о 11:55 надійшло повідомлення про те, що в приватному домоволодінні у Балаклії Ізюмського району Харківської області виявлено троє загиблих: чоловіка 1958 року народження, жінки 1960 року народження та мати чоловіка 1933 року народження.

«Попередня причина загибелі - отруєння чадним газом. Підрозділи ДСНС не викликались. Пожежі не було. Наразі слідчою оперативною групою поліції з’ясовуються всі обставин трагедії», - сказано в повідомленні.

Згодом стало відомо, що причиною загибелі трьох людей у будинку в Балаклії на Харківщині поліція вважає саморобний пристрій для опалення.

Про це інформує відділ комунікації поліції Харківської області.

«Будинок, де мешкали потерпілі, був обладнаний газовою системою опалення. Під час обстеження місця події правоохоронці виявили у ванній кімнаті саморобний опалювальний пристрій. У будинку відчувався їдкий запах газу. Спільно із ДСНС правоохоронці обстежили будинок. Рівень чадного газу був вище допустимої норми», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що викликала поліцію донька загиблих 10 січня об 11:20, вона й виявила померлими своїх батьків і бабусю.

Тіла померлих направлено до моргу для встановлення причини смерті.

За даним фактом слідчим відділу поліції № 1 відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок». Досудове розслідування триває.

Як повідомляв Укрінформ, 25 грудня 2021 року у селищі Скороходове Полтавської області внаслідок отруєння чадним газом загинули 3 особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-