Депутат Дмитрук після скандалу в Одеській мерії призупинив участь у політсилі Разумкова

Депутат Дмитрук після скандалу в Одеській мерії призупинив участь у політсилі Разумкова

Укрінформ
Народний депутат Артем Дмитрук після вчорашнього конфлікту у Одеській міській раді призупинив свою діяльність у міжфракційному об'єднанні "Розумна політика".

Також він вибачився перед людьми, які випадково постраждали від його дій, повідомляє Укрінформ з посиланням на Фейсбук депутата.

"Я припиняю свою діяльність у міжфракційному об'єднанні «Розумна політика». Роблю це для того, щоб не давати приводу нашим політичним опонентам використати ситуацію у своїх корисливих цілях... Також хочу вибачитися перед випадковими людьми, які могли постраждати і яким завдали незручностей", – написав Дмитрук.

Читайте також: В Одесі сталася сутичка у міськраді, постраждали троє охоронців

Він зазначив, що як депутат мав уникати фізичних методів вирішення конфлікту, однак був змушений "захищати права одеситів єдиним доступним способом".

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок, 25 січня, Дмитрук зі своїми помічниками прорвався на засідання земельної комісії Одеської міськради. Внаслідок їх сутички з муніципальною охороною постраждало 10 людей. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст.296 (Хуліганство).

Фото: Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-