На Миколаївщині бригада тероборони повністю укомплектована стрілецькою зброєю - командир

На Миколаївщині бригада тероборони повністю укомплектована стрілецькою зброєю - командир

Укрінформ
Підрозділи окремої бригади тероборони Миколаївської області повністю укомплектовані стрілецькою зброєю та озброєнням більшого калібру.

Про це 17 лютого під час брифінгу повідомив командир окремої бригади територіальної оборони Миколаївської області Роман Токаренко, передає кореспондент Укрінформу.

«На сьогодні частини територіальної оборони області повністю укомплектовані стрілецькою зброєю, а також мають озброєння більшого калібру, наприклад, міномети. Надалі, за інформацією командування, планується підрозділи тероборони посилити ще й протитанковими засобами та засобами протиповітряної оборони», - сказав Токаренко.

Читайте також: Львівська міська рада затвердила програму заходів національного спротиву

За його словами, наразі в Миколаївській області триває процес підписання контрактів з резервістами.

«Наразі можу сказати, що резервістів у нас вистачає. Тому не пізніше 26 лютого ми будемо проводити чергові заходи «стрілецького дня», в яких також візьмуть участь і резервісти», - зазначив командир.

Як повідомляло агентство, у Миколаївській області повна комплектація штату тероборони у мирний час становить 314 осіб. На цей момент штат укомплектований на 70%, це приблизно 220 людей. Для розгортання територіальної оборони у воєнний час визначено 3022 особи.

Фото: trkmart.tv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-