Коридори «ДНР» для евакуації жителів Маріуполя є провокаціями загарбників — міська рада

Коридори «ДНР» для евакуації жителів Маріуполя є провокаціями загарбників — міська рада

Укрінформ
Коридори так званої «ДНР» для евакуації жителів Маріуполя – це провокації загарбників, щоб використовувати мирних жителів в ролі живого щита.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграм-каналі повідомила Маріупольська міська рада.

«Терміново! Окупанти готують провокації! Інформація про коридори так званої «ДНР» для евакуації жителів Маріуполя може бути підготовкою до великої диверсії. Вже фіксувалися факти, коли російсько-фашистські війська використовували мирних жителів в якості живого щита, аби прорватися до українських міст», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що не виключено і навмисне нанесення ударів по колонах мирних для створення пропагандистської картинки на російському телебаченні.

«Путін шукає будь-які способи підняти бойовий дух демотивованих військових. Їх тут не чекають і клянуть. Український народ та армія чинять жорсткий опір та завдають російським фашистам величезних втрат. Будьте обережні! Довіряйте тільки офіціальним каналам», - наголосили у міськраді і опублікували інформацію про гуманітарні коридори для населення в разі їх створення.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-