На Київщині йдуть бої, найважча ситуація - в Ірпені, Макарові, Бучі та Бородянці

На Київщині йдуть бої, найважча ситуація - в Ірпені, Макарові, Бучі та Бородянці

Укрінформ
У Київській області поліція продовжує нести службу під час воєнного стану, патрулі посилені, найважчими напрямками залишаються Ірпінь, Макарів, Буча і Бородянка.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Національної поліції України (НПУ) у Телеграмі.

«Особовий склад поліції Київщини продовжує захищати Батьківщину, протидіяти мародерству та допомагати населенню. Станом на 5 березня, складною залишається ситуація на Бучанщині. Були спроби прорватись до Стоянки. Тривають бої. Найважчими залишаються Ірпінь, Макарів, Буча та Бородянка», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Вишгородщині ворог завдав два авіаудари, і снаряд потрапив у військову частину НГУ. Також була пошкоджена мобільна вишка у Межигір’ї. Наразі проводиться евакуація населення з Демидова.

У свою чергу уточнюється, що на Бориспільщині ворожі війська здійснили обстріл військового об’єкту. Наразі правоохоронці продовжують перевіряти інформацію щодо можливих ДРГ.

«Територія Броварщини під контролем. У Русанові під час обстрілів було зруйновано декілька житлових будинків. На Білоцерківщині та Обухівщині ситуація спокійна. Поліція перевіряє інформацію щодо ворожих маячків. Ми продовжуємо працювати 24/7. Разом переможемо», - зазначають правоохоронці.

Як повідомлялося, 4 лютого президент РФ Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-