У Миколаєві через ворожі обстріли загинув чоловік, з-під завалів витягли жінку

У Миколаєві через ворожі обстріли загинув чоловік, з-під завалів витягли жінку

Фото
Укрінформ
У Миколаєві через ворожі обстріли житлових кварталів загинув чоловік, також з-під завалів будинку рятувальники витягли поранену жінку.

Про це повідомили ГУ ДСНС України у Миколаївській області у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Під час обстрілів окупантами на території міста Миколаєва виникли пожежі - загинув чоловік. Снаряд потрапив до його будинку на пров. Воєнний смт Тернівка м. Миколаєва. Рятувальники 1 ДПРЧ загасили пожежу на площі 40 кв. м», - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що рятувальники ліквідували дві пожежі приватних домоволодінь та одну - складського приміщення з овочами Агро-Вектор ЛТД.

Зокрема, деблокували із-під завалів приватного житлового будинку жінку. Подія сталась на вул. Пшенична м. Миколаєва. Постраждалу доставлено до лікарні.

Рятувальні роботи наразі продовжуються.

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок обстрілу Миколаєва з реактивної системи залпового вогню «Смерч» 7 березня виникло п‘ять пожеж у житловому секторі та на об'єктах промисловості. Масштаби руйнування встановлюються.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-