У районі Одеси зберігається ризик висадки морського десанту ворога – ОВА

У районі Одеси зберігається ризик висадки морського десанту ворога – ОВА

Укрінформ
У районі Одеси зберігається ризик висадки морського десанту ворожих військ. Агресор може атакувати як з повітря, так і з суходолу, але українські військові готові до будь-якого варіанту.

Як передає Укрінформ, про це повідомив речник Оперативного штабу Одеської військової адміністрації Сергій Братчук у Фейсбуці.

Він зазначив, що у регіоні зберігається ризик висадки російського десанту на одеське узбережжя. Крім того, окупанти можуть спробувати атакувати з повітря або суходолом, але українські військові готові до такого сценарію.

«Ми увесь час говоримо про те, що зберігається ризик висадки морського десанту на одеське узбережжя, тому нічого нового напередодні не прозвучало. Ворог жорстокий, підступний і хоче атакувати. Ласкаво просимо до пекла. Нехай спробують десант, удари з повітря чи з суходолу — ми готові», — зазначив Братчук.

Як повідомлялося, голова Одеської ОВА Максим Марченко закликав жителів регіону, який протягом доби не обстрілював ворог, не звертати уваги на фейки та дезінформацію щодо поточної ситуації в Одесі: їх авторами вже займається співробітники СБУ.

Як повідомлялося, з огляду на воєнний стан влада Одещини заборонила підвищувати ціни на товари першої необхідності - деякі продукти, лікарські препарати, пальне. У деяких торговельних мережах з’явились соціальні полиці з безкоштовними товарами першої необхідності, над якими написи «Можеш – поклади, потребуєш візьми».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-