В Одесі завершують формування стратегічного запасу продовольства

В Одесі завершують формування стратегічного запасу продовольства

Укрінформ
В Одесі завершують формування стратегічного запасу продуктів харчування. Нараду з питань забезпечення життєдіяльності міста в умовах війни провели голова обласної військової адміністрації Максим Марченко та мер Геннадій Труханов.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба ОВА .

«Ключовим питанням стало забезпечення життєдіяльності Одеси: функціонування комунальних підприємств, які відповідають за енерго-, водо- і теплопостачання, а також логістичних центрів, де формується запас продуктів харчування, та мережі супермаркетів. Учасники наради акцентували увагу на взаємодії з військовими структурами», - йдеться у повідомленні.

Як наголосив Марченко, завданням влади – не тільки посилити безпекову складову, а й підтримувати соціальну сторону життя жителів Одеси.

«Наразі на Одеському продуктовому складі ОВА накопичено близько 150 тонн продуктів першої необхідності, в тому числі цукру, макаронів, згущеного молока, рису, м’ясних і рибних консервів. Продовжується завезення до логістичного центру борошна та підготовка до переробки кількох десятків тонн м’яса. При формуванні запасів продовольства перевагу надаємо регіональним підприємствам-постачальникам», - сказав Марченко після інспектування одного з логістичних центрів, що формують запаси продуктів харчування.

Голова ОВА поставив завдання відпрацювати питання щодо обладнання бомбосховищ.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-