У Херсоні розстріляли помічника російського колаборанта Сальдо

У Херсоні розстріляли помічника російського колаборанта Сальдо

Укрінформ
У Херсоні розстріляли помічника російського колаборанта Володимира Сальдо – Павла Слободчикова.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці журналіст, експредставник Донецька у ТКГ по Донбасу Денис Казанський.

«Володимир Сальдо підтримав російську окупацію Херсона і зараз разом зі жменькою інших зрадників намагається створити в місті окупаційну адміністрацію. Сьогодні одному з цієї жменьки не пощастило. Чи то Слободчиков чимось не догодив своїм господарям-росіянам. Чи то його знищило українське підпілля. Поки що невідомо. Але ясно одне – доля колабораціоніста завжди незавидна», – написав Казанський.

Слободчиков був убитий вранці у власному автомобілі Mercedes поряд з будинком Сальдо.

За інформацією члена партії «За майбутнє» Віталія Богданова, опублікованою в Фейсбуці, дружина Слободчикова, Наталя, отримала поранення.

Слободчиков балотувався до міськради Херсона від партії "Блок Володимира Сальдо" у 2020 році. Власник трьох і директор двох компаній та громадської організації.

Колишній мер Херсона Володимира Сальдо після захоплення міста військами рф був помічений на акції на підтримку російського вторгнення, організованій Кирилом Стремоусовим. Також він був на "нараді", на якій обговорювалося співробітництво з рф, зокрема робота "Комітету порятунку за мир і порядок".

Як повідомлялося, рішенням РНБО в Україні призупинено діяльність 11 проросійських партій, з-поміж них «Блок Володимира Сальдо».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-