На Луганщині сьогодні вдалося евакуювати 235 жителів

На Луганщині сьогодні вдалося евакуювати 235 жителів

Укрінформ
Із міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Гірське, Кремінна та Рубіжне на Луганщині сьогодні вдалося евакуювати 235 мирних жителів.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Сьогодні Луганщині було надано гуманітарний коридор для евакуації людей та доставки продуктів харчування… Вдалося вивезти 40 осіб з Рубіжного і 20 – з Кремінної до залізничних вокзалів Донеччини. Вони вже чекають на поїзди. Ще 175 жителів області з Сєвєродонецька, Лисичанська та Гірського вже прямують до поїздів. Евакуація триває», - написав очільник області.

Він зазначив, що через відсутність режиму «тиші» у деяких населених пунктах було погоджено евакуацію лише із Сєвєродонецька, Лисичанська і Гірського, однак разом із місцевими органами влади спробували організувати транспорт і врятувати жителів Кремінної та Рубіжного, які потерпають від цілодобових обстрілів росіян. І вдалося вивезти людей навіть з Кремінної і Рубіжного, додав Гайдай.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-