На Запоріжжі загарбники намагаються дискредитувати українських захисників

На Запоріжжі загарбники намагаються дискредитувати українських захисників

Укрінформ
У населених пунктах Запорізької області російські загарбники намагаються дискредитувати українських захисників.

Як передає Укрінформ, про це Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони України повідомляє у Телеграмі.

«На окупованих територіях, зокрема в населених пунктах Запорізької області, ворог намагається дискредитувати українських захисників. Для цього окупаційні війська вчиняють наступне: через наявні засоби комунікації, зокрема гучномовці, повідомляють про час та місце обстрілів, які нібито планують здійснити українські військові; у визначений час здійснюють артилерійські обстріли «оголошеної» місцевості; намагаються отримати інформацію про реакцію населення на здійснені «оголошені» обстріли», - ідеться в повідомленні.

Таким чином, військові «стратеги» та «психологи» рф намагаються деморалізувати населення для зламу опору ворожим військам і подальшого примирення з російською окупацією.

У Центрі наголошують, що захисники України не використовують варварську тактику обстрілу цивільної інфраструктури навіть у разі необхідності нейтралізації ворожих сил.

Як повідомляв Укрінформ, Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони заявляє про поширення ворогом серії публікацій про начебто сепаратистські плани країн-союзниць України для створення зневіри українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-