Обстріли Луганщини не вщухають цілий день - Гайдай

Обстріли Луганщини не вщухають цілий день - Гайдай

Укрінформ
На Луганщині ворожі обстріли населених пунктів не вщухають, практично всюди палають будинки і гасити неможливо.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Будинки палають - гасити неможливо. На Луганщині обстріли не вщухають цілий день… ДСНС вкрай важко ліквідувати пожежі під постійними обстрілами», - написав очільник області.

Він уточнив, що у с. Щедріщево у Сєвєродонецькій громаді внаслідок обстрілу сталося загоряння декількох житлових будинків, там виявлено одного загиблого.

У Рубіжному - пряме влучення в дах п’ятиповерхової житлової будівлі з подальшим займанням, також палають ще два будинки в іншому районі міста.

Гайдай зазначив, що, за повідомленням до ДСНС, в одному з будинків у Рубіжному в підвалі знаходяться п’ятеро людей та чотири дитини. Вони не виходять на зв’язок після обстрілу 23 березня. ДСНС будуть проводити невідкладні аварійно-рятувальні роботи.

У місті Золоте внаслідок обстрілу також загорівся житловий будинок.

У Новотошківському внаслідок обстрілу маємо одного пораненого, евакуйовано в безпечне місце семеро людей, додав голова ОВА.

24 лютого президент рф путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Фото: Сергій Гайдай, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-