На Луганщині гумкоридором евакуювали близько 600 людей та завезли до 160 тонн допомоги

На Луганщині гумкоридором евакуювали близько 600 людей та завезли до 160 тонн допомоги

Фото
Укрінформ
В Луганській області завдяки гуманітарному коридору евакуйовано близько 600 людей, а також завезено до 160 тонн гумдопомоги. 

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Гумкоридор: близько 600 мешканців Луганщини евакуйовано, завезено близько 160 тонн гумдопомоги. «Режим тиші» сьогодні погодили з Сєверодонецька, Лисичанська, Рубіжного, Попасної та Гірської громади (зокрема Нижнє)», - написав очільник області.

За його словами, вдалося організувати евакуацію також з міста Кремінна, звідти вивезли 52 людини. Крім цього, евакуювали 100 автобусами та 40 осбі власним транспортом з Рубіжного, з Сєверодонецька - 70, Лисичанська - 150 мирних мешканців.

"Попасна довго чекала на гумкоридор і от нарешті, вже в безпеці 50 жителів. Вдалося вивезти 104 людини з Гірської громади (зокрема з Нижнього, Тошківки та Новотошківського)", - додав Гайдай.

Як повідомлялось, віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції окупованих територій Ірина Верещук зазначила, що 26 березня погоджено 10 гуманітарних коридорів для евакуації людей з гарячих точок у більш безпечні місця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-