Ляшко перевірив асортимент ліків у аптеках Охтирки

Ляшко перевірив асортимент ліків у аптеках Охтирки

Укрінформ
Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко перевірив наявність і асортимент ліків в аптечному секторі в Охтирці Сумської області.

Про це він повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Наявність і асортимент ліків в аптечному секторі промоніторив особисто, не все обіцяне дистриб’юторами виконано, відповідні рішення прийняті і в понеділок (4 березня, - ред.) ліки тиреоїдної групи будуть в аптеках Котельви Сумської області", - написав Ляшко.

Також він нагадав, що пів року тому відкривав в Охтирській лікарні приймальне відділення. Тоді обговорювалися плани розвитку та підвищення зарплат медикам.

«Охтирка місто-герой. І всі, хто там - герої: військові, міський голова, медичні працівники, комунальники, лісники та звичайні мешканці міста.. Велика подяка всім за їхню працю і щира гордість за роботу медичної системи! Системи, яка в цих, надскладних, умовах не дала збій», - додав міністр охорони здоров’я 

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський підписав указ про присвоєння почесної відзнаки «Місто-герой України» Бучі, Ірпеню, Охтирці, Миколаєву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-