У Дергачах на Харківщині авіаударами пошкодили церкву і стадіон

У Дергачах на Харківщині авіаударами пошкодили церкву і стадіон

Фото
Укрінформ
У місті Дергачі на Харківщині авіаударами пошкоджено церкву Різдва Пресвятої Богородиці, стадіон "Авангард", частково зруйновано кілька житлових будинків і електропідстанцію.

Про це повідомляє у Фейсбуці голова Дергачівської територіальної громади Вячеслав Задоренко, передає Укрінформ.

"За останню добу ворожі бомби знову інтенсивно падали на Дергачі. У результаті було серйозно пошкоджено будівлі Храму Різдва Пресвятої Богородиці, частково зруйновано декілька житлових будинків, одну з електропідстанцій міста, також постраждав стадіон «Авангард». Інформація про жертв чи поранених не надходила, але більша частина міста залишилася без світла", - йдеться у повідомленні.

Мер зазначив, що зусиллями працівників Дергачівського РЕМу протягом дня вдалося відновити значну частину пошкоджених електроліній. Газова служба тим часом продовжила аварійні роботи на ділянці раніше пошкодженого газогону до Ємців і Шовкоплясів.

Русько-Лозівський, Проходівський, Токарівський, Козачолопанський старостинські округи та село Цупівка Прудянського округу повністю заблоковані агресором, надати їхнім жителям гуманітарну допомогу неможливо.

Читайте також: У Дергачах на Харківщині через обстріли загинули щонайменше троє людей, семеро поранені

Як повідомлялось, 24 лютого президент рф путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-