На Житомирщині виявили уламки російської ракети – поліція

На Житомирщині виявили уламки російської ракети – поліція

Укрінформ
У Новоборівській громаді на Житомирщині правоохоронці виявили уламки російської ракети.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє поліція Житомирської області.

«Поблизу одного із сіл Новоборівської громади Житомирського району правоохоронці працювали у полі на місці виявлення уламків ракети. Поліцейські зафіксували та вилучили свідчення воєнного злочину», - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, наразі тривають роботи з убезпечення деокупованих населених пунктів від вибухонебезпечних предметів у Народицькій громаді.

Читайте також: На півночі Житомирщини російські загарбники повибивали вікна і двері в оселях селян

Зазначається, що правоохоронці розпочали 291 кримінальне провадження за фактами вчинення воєнних злочинів російським агресором на території Житомирщини. У 129 випадках дії ворога кваліфіковані за ст. 110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України, ще 141 факт стосується порушення законів і звичаїв війни (ст. 438 КК України) та інші. Досудове розслідування здійснюють уповноважені органи.

Із 24 лютого триває масштабне російське вторгнення до України. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-