На Хмельниччині створили центр надання психологічної підтримки

На Хмельниччині створили центр надання психологічної підтримки

Укрінформ
На Хмельниччині створили центр надання психологічної підтримки, який консультуватиме жителів області та вимушених переселенців.

Про це повідомляє Хмельницька обласна рада, передає Укрінформ.

«За ініціативи голови обласної ради Віолети Лабазюк та сприяння благодійного фонду «Ми поруч» створено Центр надання психологічної підтримки жителям Хмельниччини та внутрішньо переміщеним особам», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що всі консультації центр надаватиме безкоштовно. Він працює на єдиній платформі зв’язку Cisco Webex.

Щоб скористатися допомогою центру, потрібно попередньо зареєструватися та описати питання, які є потреба обговорити з психологом.

Як повідомлялось, Психологи Київського міського центру гендерної рівності, запобігання та протидії насильству готові надавати психологічну підтримку постраждалим від дій російських загарбників і тим, хто став свідками злочинів військових рф.

Читайте також: Олександр Білоус, психолог, доцент кафедри загальної психології КНУ імені Т. Шевченка

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок масштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-