У Харкові - під обстрілами одразу кілька районів, людей просять не виходити на вулицю

У Харкові - під обстрілами одразу кілька районів, людей просять не виходити на вулицю

Укрінформ
У Харкові тривають обстріли житлових кварталів, містян просять не виходити на вулицю навіть за відсутності сигналу повітряної тривоги.

Про це в Телеграмі повідомляє Суспільне, передає Укрінформ.

«Цими хвилинами у Харкові тривають обстріли житлових районів на Північній Салтівці, 602-го мікрорайону, селища Жуковського. Також російські військові обстрілюють район ХТЗ — там виникла масштабна пожежа, місцеві жителі повідомляють про стовп чорного диму. У Департаменті цивільного захисту області просять містян протягом усього дня перебувати в укриттях і не виходити на вулицю навіть за відсутності повітряної тривоги», - сказано в повідомленні.

Читайте також: У Харкові війська рф пошкодили понад 1,6 тисячі багатоповерхівок

Як повідомлялося, останні три дні обстріли Харкова стали масованішими, розширилася їх «географія». За останню добу місто і деякі райони області обстріляли 53 рази, загинули сім людей.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово окупованих територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-