Ракетний удар прийшовся на центр Харкова - ворог атакує житлові квартали

Ракетний удар прийшовся на центр Харкова - ворог атакує житлові квартали

Фото
Укрінформ
Ракетний удар з боку російських загарбників, внаслідок якого загинула одна людина та 18 отримали поранення, прийшовся на центральну частину Харкова.

Про це повідомив у Телеграмі керівник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Росіяни продовжують тероризувати мирне населення Харкова та області. Сьогодні знову в один із центральних районів міста Харків влучила ракета окупантів. 18 людей травмовані та госпіталізовані до медичних закладів. На жаль, 1 людина загинула на місці», - зазначив Синєгубов.

За його словами, зараз рятувальники працюють у посиленому режимі, щоб розібрати завали та ліквідувати наслідки удару якомога швидше.

У Харкові внаслідок ракетного удару загинула одна людина, ще 18 отримали поранення / Фото: Sashko Brynza

Читайте також: Ворожі обстріли в Миколаєві, Харкові та областях - зведення ОВА

Синєгубов вкотре попросив мешканців міста не нехтувати повідомленнями про повітряну тривогу. «Прошу жителів бути вкрай обережними. Як бачимо, ворог збільшив інтенсивність атак на житлові квартали. Не нехтуйте сигналами тривоги!» - написав голова ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, вдень 16 квітня внаслідок ракетного удару загинула одна людина, ще 18 отримали поранення.

15 квітня в Харкові внаслідок обстрілу військами рф загинули десять мирних жителів, серед них - 7-місячна дитина. Ще 35 людей поранено. Пошкоджено та зруйновано кілька житлових будинків.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб. Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово захоплених територіях України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-