Доба в регіонах: обстріли Луганщини та Харкова, вибухи у Херсоні

Доба в регіонах: обстріли Луганщини та Харкова, вибухи у Херсоні

Укрінформ
Упродовж минулої доби російська армія здійснила 11 обстрілів Луганської області, поранені семеро осіб.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00.

На Луганщині під ворожими обстрілами перебували Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Попасна, Рубіжне, Гірська громада. Зруйновано сім будинків, поранено чотирьох мирних жителів і трьох поліцейських.

Вночі росіяни знову періодично завдавали артилерійських ударів по Харкову. У Київському районі міста горіли складські будівлі, постраждалих немає. Активні бої тривають на Ізюмському напрямку.

Читайте також: Нічний обстріл Слов'янська: росіяни могли застосувати касетні бомби

У Донецькій області стабільно напружена ситуація вздовж усієї лінії фронту. Ворог не припиняє обстріли Авдіївки, Мар'їнки, Вугледара. Уже кілька днів загострення поблизу Лимана, після обстрілів із "Градів" горить обласна травматологія. Є поранені, їхня кількість з'ясовується. У Маріуполі ситуація без суттєвих змін попри заяви росіян про захоплення міста. Завод "Азовсталь" тримається.

У Херсоні вночі лунали сильні вибухи на околицях. Найбільш критична ситуація склалась у населених пунктах Херсонщини, які межують із сусідніми областями. Практично всі села Бериславського району (Нововоронцовська, Високопільська, Великоолександрівська, Калинівська тергромади) і частина сіл Херсонського району (Чорнобаївська, Станіславська тергромади) перебувають на межі гуманітарної катастрофи.

Читайте також: Ворог продовжує обстрілювати звільнену частину Херсонщини та села біля Кривого Рогу

Вчора ввечері Миколаїв зазнав ракетних ударів. Інформації про постраждалих та жертв наразі немає. На інших територіях Миколаївської області ситуація стабільна та контрольована.

Водночас відносно спокійно ніч минула у Волинській, Закарпатській, Рівненській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській, Одеській, Дніпропетровській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській, Київській, Полтавській, Житомирській, Кіровоградській, Черкаській, Сумській та Чернігівській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-